Publicitat
Publicitat

S'anul·la definitivament el Via Crucis 2020

La nova junta del Rosetó comunica que s'anul·la definitivament el Via Crucis 2020, seguint amb les recomanacions de les autoritats per prevenir l’expansió del coronavirus.

Anunci 0s

L'associació cultural el Rosetó ha confirmat mitjançant un comunicat que se suspèn definitivament el Via Crucis Vivent 2020, seguint les recomanacions de les autoritats per prevenir l'expansió del coronavirus i vetllar per la salut de tothom. Des de l’Associació ha estat un cop duu, doncs s'havia posat molta il·lusió amb aquesta edició ja que era la primera de la nova junta encapçalada per Fèlix Pons. La Junta aprofitava per agrari la implicació de la gent del poble i la tasca de tots els col·laboradors. 

La junta ha fet tot el possible per portar a terme el Via Crucis, de fet hi havia moltes tasques avançades per aquesta edició i aquests últims dies s'ha seguit treballant intensament per poder fer la representació el divendres sants. 

La nova junta ha confirmat convocar una reunió informativa quan millori la situació.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar