Publicitat
Publicitat

Com afecta el coronavirus al futbol i al tennis taula?

La crisi del coronavirus ha ajornat totes les competicions, també la del futbol i la de tennis taula. El primer equip de l'Escala justament aquest cap de setmana descansava, però el CTT CER l'Escala rebia la visita de l'Universidad de Burgos. La gran pregunta és si es podrà reactivar la competició.

El primer equip del FC l’Escala aquest cap de setmana justament descansava. Seran els altres equips doncs que hauran de jugar un partit més amb els seus avantatges i amb els seus inconvenients quan tot torni a la normalitat. Això podria beneficiar a l’Escala? Es jugaran els partits que s’ajornin entre setmana? O la competició se suspendrà definitivament?

Qui si que tenia partit era el CTT CER l'Escala. Dissabte a la tarda, l'equip de la Superdivisió Masculina havia de rebre la visita de l'Universidad de Burgos. L'àrbitre escalenc professional, Salvador Simón, no ha rebut, de moment, cap notificació de la federació espanyola.

A mesura que passin els dies anirem sabent més detalls de quin seria o serà el calendari esportiu de l'últim trimestre del curs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar