Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana de confinament

Primer cap de setmana de confinament sense incidènts destacables a l'Escala. L'activitat al carrer s'ha reduït significativament, els equipaments públics i esportius han romangut tancats i el sector comercial ha tancat portes. 

Els efectes del decret de confinament han estat palpables a l'Escala durant el primer cap de setmana de mesures especials. Espais emblemàtics com La Platja han presentat un aspecte desèrtic, tot i tractar-se de cap de setmana. Els carrers del centrer eren presidits pel silenci i l'escassa mobilitat tant de persones com de vehicles. La gran majoria de comerços ha abaixat persianes en compliment de les mesures especials de prevenció. En comerços de primera necessitat l'afluència va ser especialment intensa divendres a la tarda i dissabte i ja més pausada ahir diumenge. Dissabte encara es podien veure força establiments oberts, mentre que ahir ja pràcticament tots havien tancat portes. Es mantenien oberts només aquells que ofereixen productes de primera necessitat com ara fleques, supermercats o farmàcies.

En el cas dels supermercats ahir funcionaven amb normalitat i sense aglomeracions, amb la tensió afegida de ratllar pràcticament fins a esgotar-los productes com llegums secs, pastes o arrossos i aigua embotellada, segons els cassos.

Una de les escenes poc habituals era la del passeig marítim i plaçade l'Univers, ahir especialment desèrtics. I és que un dels serveis que van suspendre's va ser el mercat dominical.

CAP DE SETMANA DE CONFINAMENT- Botigues tancades- Ambient carrer- Equipaments tancats- Esports - tot tancat i parat- Supermercats a mig funcionament

DIMARTS-ubet i pescadors- Confraria. Han sortit a pescar?

RECURSOS- Càpsules Xarxa- 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar