Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana sense activitat esportiva

Totes les instal·lacions esportives de l'Escala des de dijous que són tancades fins a nova ordre. Ha estat el primer cap de setmana sense activitat esportiva. S'han suspès els 17 partits que s'havien de jugar al municipi: set de futbol, vuit de bàsquet, un de tennis taula i un tennis.

Camp de futbol, pavelló, piscina, gimnàs, pistes de tennis i de pàdel, sala polivalent i skatepark tancats. Ha estat el primer cap de setmana sense activitat esportiva pel coronavirus. Silenci absolut al voltants dels equipaments esportius. Unes instal·lacions que el cap de setmana s'omplen de gent. 

Aquesta jornada, el camp de futbol havia de ser l'escenari de 7 partits de futbol base, el primer equip descansava. Des de dijous que cap equip entrena. 

En el pavelló, s'havien de jugar un total de vuit partits, 7 de la base i 1 del sènior masculí. Uns partits que s'hauran de recuperar quan tot torni a la normalitat. 

La piscina també està tancada. Ni classes de natació ni entrenaments d'hoquei subaquàtic. S'aprofitarà aquesta aturada per fer tasques de manteniment. 

El gimnàs cap màquina funciona. Suspeses totes les classes tant d'spinning, de bodypump, de tonificació, de zumba i de pilates, entre d'altres. 

També s'ha suspès l'activitat a les pistes municipals de tennis i de pàdel. Dissabte, l'equip masculí +30 havia de jugar contra el Calonge i l'equip de pàdel femení havia de desplaçar-se a la pista de l'Aro. 

La sala polivalent també tancada. Dissabte a la tarda, el CER l'Escala havia de rebre la visita de l'Universidad de Burgos, però lògicament i seguint les recomanacions, la Federació espanyola de tennis taula, ha ajornat la competició fins a nou avís. 

I també tancat l'skateparc, una instal·lació que està situada al costat de la piscina municipal i de les pistes de tennis que va ser inaugurada el juny de 2014. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar