Publicitat
Publicitat

Moltes novetats ajornades a les sales de cinema

Amb diverses afectacions i una bona retallada d'estrenes previstes per aquesta cap de setmana, les sales de cinema faran front al Coronavirus. Després d'ajornar l'estrena d'Operación Camarón  i Todo pasa en Tel Aviv, la més destacada de la setmana passa a ser 'La canción de los nombres olvidados' 

Les sales de cinema també es veuen afectades per les mesures preventives per controlar el Covid-19, per aquest motiu les sales seguiran obertes però amb un aforament limitat a un terç del total de cada sala, durant els pròxims quinze dies. A més a més els cinemes afronten el degoteig de grans blockbuster anunciats des de fa temps i que ara davant l'epidèmia del Coronavirus les distribuïdores han decidit ajornar l'estrena, parlem de films com l'última entrega de James Bond o la segona part d''Un lugar tranquilo' o també el film d'animació 'Trolls 2: Gira Mundial'. Així mateix, tots aquells que apostin per anar al cinema aquest cap de setmana es recomana consultar cartellera i horaris, doncs algunes estrenes poden caure a última hora així com els espais que poden adaptar-se a les mesures preventives i tancar. Aquest és el cas del cinema de Torroella de Montgrí que romandrà tancat fins a nou avís. 

Precisament aquest cap de setmana estava previst l'arribada de moltes pel·lícules a la cartellera, això sí, cap d'elles amb intencions d'arrasar a taquilla. Una de les més destacades era 'Operación Camarón', però la gran aposta de Telecinco s'ha posposat fins al setembre segons el comunicat de la productora. Un fet similar a passat amb 'Todo pasa en Tel Aviv' la seva distribuïdora Surtsey Films ha anunciat que davant les mesures extremes del país, estan buscant una nova data d'estrena. Així doncs, de tota la llista de novetats són poques les que resisteixen. Una de les destacades serà 'La canción de los nombres olvidados' amb Tim Roth i Clive Owen. L'adaptació cinematogràfica del bestseller de Norman Lebrecht. Davidl Rappoport s'ha preparat per afrontar el seu gran moment, el seu debut tocant el violí en un prestigiós escenari de Londres. Però el dia de la seva gran nit, el jove desapareix deixant malament a la seva família d'acollida i també el seu millor amic. Així inicia un film on el talent, el caràcter personal i la segona guerra mundial tindran molt de pes.

{{ tall cancion }}

I pels amants dels escacs s'estrena 'Fahim' l'aposta de cinema francès de la setmana, una sorprenent pel·lícula basada en fets reals. Fahim, és un jove prodigi dels escacs. El seu pare fugint del règim de Bangladesh el porta a París on amb molt d'esforç aconsegueix asil polític. Sense tenir res segur, inscriu al nen a una escola d'escacs on tindrà com a professor tot un campió el mestre Sylvain Charpentier, una amistat complicada però molt enriquidora.

{{ tall fahim }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar