Publicitat
Publicitat

Cap cas de Coronavirus a l'Escala a dia d'avui

L'ajuntament de l'Escala es posa en mans de les autoritats sanitàries a l'hora de prendre decisions sobre qualsevol tema relacionat amb el coronavirus. Explica que no hi ha cap cas declarat a l'Escala a dia d'avui, tot i el que es pugui publicar a les xarxes socials.

Anunci 0s

L'alcalde de l'Escala demana que els escalencs siguin socialment compromesos i que facin cas  de les recomanacions de les autoritats sanitàries pel evitar la propagació del coronavirus.Vistos alguns casos on s'han difós notícies falses a les xarxes socials, entén que el millor es centrar-se en fonts oficials a l'hora d'estar informats.A dia d'avui no hi ha cap cas confirmat a l'Escala com s'havia fer córrer.El que sí s'ha fet un parell de vegades al CAP de l'Escala ha estat activar els protocols establerts quan una persona ha anat al centre explicant que tenia febre i que podia haver estat en contacte amb persones infectades.Un altre tema és evitar grans concentracions de persones.En activitats com el Viacrucis, el Mundialet de Futbol o la Marató d'Empúries les decisions de suspendre o no es deixaran en mans de les autoritats sanitàries.

Ho explicava l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa de Canal 10, on també parlava de participació ciutadana.Enguany no hi haurà pressupostos participatius però sí l'oportunitat de intervenir sobre el nou POUM.

Víctor Puga també es feia ressò del debat generat durant l'assemblea al Casal del Jubilat tot parlant de l'ubicació del Casal i les activitats que fa durant els dos anys d'obres a Can Maset.L'alcalde deia que s'estan estudiant totes les opcions i que quan s'hagis sospesat es convocarà una assemblea extraordinària per informar.

El programa Línia Directe es pot veure en diferents emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar