Publicitat
Publicitat

Primera assemblea de la Penya Blaugrana al nou local

Assemblea plàcida de la penya blaugrana de l'Escala, més de 50 penyistes van assistir a l'acte, on s'explicaven les activitats anuals de l'entitat i també l'objectiu principal d'aquest any: Organitzar un bus cada cap de setmana de partit al camp nou.

La primera assemblea de la Penya Blaugrana de l'Escala al nou local de l'entitat va reunir més de 50 penyistes, de fet una de les més concorregudes dels últims anys. Una assemblea extremadament plàcida, on la junta va llegir l'acte anterior, va fer un repàs a l'estat de comptes i va explicar les activitats de 2019 i les de 2020, obrin seguidament el torn de precs i preguntes. Els penyistes escalencs van observar que aquest any ha baixat considerablement el romanent de l'entitat, un fet a causa del canvi de local i també a la celebració dels 40 anys de l'entitat blaugrana. Uns números que els penyistes van entendre perfectament i que aquest any s'esperen millorar, ja que no hi ha despeses extres previstes.

Al torn de precs i preguntes i seguint la tònica habitual de les últimes assemblees, els socis preguntaven sobretot com aconseguir organitzar un bus cada cap de setmana per anar a veure el Barça al Camp Nou. Una tasca que la junta treballa des de fa molt de temps i que cada cop està més a prop.

{{ tall David Falgàs President Penya blaugrana de l'Escala }}

Pel que fa a les activitats, per aquest 2020 no hi ha grans canvis, la penya consolida les activitats programades allarg de l'any com les Havaneres, la Cantadeta, la sortida la Gamper, el mercat de nadal o el tornegi de botifarra. Precisament la propera activitat de la penya serà el torneig de botifarra, el pròxim 28 de març, una activitat que enguany es consolida i que incorporà certes novetats com el premi a la parella penyista o jugar amb el sistema suïs. Un torneig pel qual ja hi ha inscripcions obertes

Durant l'assemblea també es confirmava que a finals d'aquest mes, el local disposarà del nou sistema audiovisual format per un projector de bona qualitat, una pantalla panoràmica de grans dimensions i un nou televisor. Una tasca que ha costat solucionar després dels problemes tècnics dels últims mesos, però que per fi els penyistes podran gaudir dels partits del seu equip amb bona qualitat. L'assemblea es tancava amb la projecció del vídeo resum dels 40 anys de l'entitat i un piscolabis dolç i salat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar