Publicitat
Publicitat

Anna Casabella fa 39 punts contra el Palamós (65-60)

El sènior femení del CB l'Escala aconsegueix el dotzè triomf de la temporada i conserva la quarta posició del grup 5 de la Tercera Catalana. Les de Susi Martí han superat el Palamós 65 a 60. Anna Casabella ha demostrat un partit més que és una de les millors jugadores de la lliga, ja que ha anotat 39 punts.

Així descrivia Anna Ferrer, l'actuació de Peke. 39 punts va fer la dorsal 26 escalenca contra el Palamós. 17 punts al primer quart, 5 al segon, 12 al tercer i 5 a l'últim. Va ser la reina del partit.

L'Escala, quart, i el Palamós, cinquè, es trobaven aquest dissabte a la tarda. El duel entre dos rivals directes va ser molt ajustat. Les escalenques van aconseguir una renta de set punts al segon quart, però els darrers deu minuts van ser emocionants, ja que les palamosines van posar-se per davant amb el 56 a 57. Gràcies a l'encert de la local Núria Mitjanas en dues jugades consecutives va servir per trencar l'enfrontament. 60 a 57.

Seguidament, el Palamós va fer falta a Peke, la pilota va entrar. El tir addicional també va anar cap a dins. 63 a 57. Els últims dos punts escalencs els va signar Núria Mitjanas. Les visitants van completar el partit amb un triple. Resultat final: 65 a 60.

Els resultats dels quarts: 21 a 19, 41 a 38, 54 a 47 i 65 a 60. La màxima anotadora de l'Escala va ser Anna Casabella i la màxima anotadora visitant va ser Maria del Mar Collell amb 22.