Publicitat
Publicitat

L'Associació de jubilats reclamen el seu espai

L'associació de jubilats de l'Escala, reclamen explicacions i dades concretes de les noves instal·lacions del casal a Can Masset. També exigeixen conèixer tots els detalls dels espais temporals per fer les seves activitats, tot això durant una de les assemblees anuals més moguda dels últims anys.

L'assemblea anual del casal dels jubilats 2020 es preveia moguda, a causa del disgust generalitzat per les futures obres de Can Masset, però les reaccions del públic van sorprendre a tots. Una assemblea que ja va començar amb regust agredolç, quan es comunicava la no presència de l'alcalde Víctor Puga que per motius personals no va poder assistir a l'acte. Un fet que no va agradar massa al nombrós públic assistent.

Els punts bàsics de l'ordre del dia es van resoldre sense massa complicacions, repàs de l'acte anterior, resum de l'estat de comptes i explicació de les activitats del 2020. Un punt on va fer-se una pausa per explicar que aquest any, a causa de les obres i les crítiques rebudes de l'edició anterior no hi haurà festa de cap d'any, un fet que no va agradar al públic el qual tampoc va acceptar la resposta de fer una copa de cava tots junts i després unir-se a la festa a la Sala Polivalent amb tots els escalencs.

Un cop arribats al punt de precs i preguntes, i com era previsible, el públic assistent va començar a preguntar per les obres de Can Masset, de les noves instal·lacions del casal o de quin serà l'espai temporal que ocuparan per portar a terme totes les activitats. Unes respostes que ara com ara encara no estan confirmades i que van fer saltar espurnes entre el públic que volien respostes molt concretes. Per aquest motiu s'ha pactat una assemblea extraordinari d'aquí a uns mesos per oferir respostes reals a totes les preguntes.

 

El torn de preguntes va ser llarg, on la regidora Ramona Viella intentava calmar el sector més enfadat, molts d'elles reclamaven sobretot explicacions prèvies per estar més informats. Molts expressaven la seva por a perdre l'associació durant els anys de les obres, ja que amb espais temporals creuen que el vincle actual s'anirà desgastant. 

De moment l'opció que té més pes serà realitzar el 80% de les activitats a la sala polivalent i la resta al CER, però encara s'està acabant d'estudiar. Una de les altres reclamacions va ser el futur espai del casal, bona part del públic va reclamar que no volen les noves instal·lacions a la planta baixa. Un fet que la regidora no va poder contrastar, ja que actualment encara no hi ha plànols definitius. Al final de l'assemblea, va pactar-se una nova reunió pròximament per donar el màxim de detalls, també es va fer arribar una carta de queixes a l'alcalde.Amb aires més festius i amb més bon ambient, va celebrar-se un any més el dinar de la dona. Un any amb pràcticament un centenar de participants, que van gaudir d'una bona vetllada amb el seu punt particular, doncs ho van celebrar el divendres, ja que el diumenge era més complicat reunir-se tots.

Sense dubte un cap de setmana complert per l'associació, amb dinar, assemblea i ball de tarda el diumenge.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar