Rami, Botxi i Juan Paez, expulsats abans del minut 25 a Manlleu (2-0)

El capità Sergi Ramírez, el defensa Botxi Minic i el segon entrenador Juan Paez van ser expulsats en els primers 25 minuts de joc a Manlleu. Rami per fer una falta i Botxi i Paez per protestar l'acció. El president del club, Miquel Bosch, tot i la derrota per 2 a 0 se sentia orgullós de com va jugar l'equip.

L'Escala perd 2 a 0 a Manlleu i baixa a la novena posició del grup 1 de la Primera Catalana. Va ser un partit amb tres expulsions. En el minut 23, Rami era expulsat després de fer una falta “agressiva”, segons l'acta arbitral a un jugador local. Sepu, des de la banqueta no donava crèdit el que estava veient.

I a la següent jugada, Botxi també va ser expulsat. Va veure la segona groga per protestar l'acció anterior de Rami. Minic va veure la primera targeta al minut 16 i la segona al 24. En aquest moment també va ser expulsat el segon entrenador del FC l'Escala, Juan Paez. Doncs, els escalencs van haver de jugar 70 minuts amb 9 jugadors.

El primer gol del Manlleu va arribar al minut 60. Dani Erencia va fer una diana de falta directa. I al minut 94, Raul Campayo va fer un xut potent des de l'interior de l'àrea i va sorprendre al porter Joan Ureña.

Al Twitter, el Manlleu va felicitar a l'Escala per la demostració d'entrega i esperit que van desplegar quan l'equip escalenc jugava amb 9. Qui també va felicitar els jugadors és el president del FC l'Escala, Miquel Bosch. “Orgullós dels nostres jugadors. Darrers minuts i pugen tots a rematar, jugant amb 9 des del minut 25”. Bosch en un tweet anterior deia que l'àrbitre els estava destrossant. En la mateixa línia, el Twitter del club: “L'àrbitre es carrerga el partit”.