Publicitat
Publicitat

Etna Estrems membre de l'executiva de medi ambient i energia d'ERC

La portaveu d'ERC a l'Ajuntament entra a l'executiva nacional sectorial de Medi Ambient i Energia. En serà responsable de coordinació de polítiques d'espai urbà i espai natural a l'abast de tothom.

Etna Estrems és des d'aquesta setmana vocal d’espai públic i espai natural a l’abast de tothom dins l'executiva nacional sectorial de Medi Ambient i Energia del partit. Aquest organ intern d'ERC és on es coordinen les polítiques de partit a nivell nacional entorn tot el que està relacionat amb el medi ambient. La presideix el biòleg i ambientòleg Antoni Ferran i ha de marcar polítiques en temes com la transició i sobirania energètica, polítiques de mitigació del canvi climàtic i aire net o sobre el model urbà, rural i de muntanya. 

Per a la portaveu d'ERC a l'Ajuntament de l'Escala, és important formar part d'aquesta executiva per poder incidir en l'articulació de polítiques d'àmbit nacional que poden tenir la seva traslació també a nivell local escalenc.

La sectorial de Medi Ambient i energia és presidida per Antoni Ferran, biòleg i ambientòleg i la formen quinze membres, formant un equip transversal que s'ha volgut dotar de perfils amb un component més tècnic que no pas polític.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar