Publicitat
Publicitat

La nova pel·lícula per Pixar, Onward l'estrena de la setmana

La nova pel·lícula d'animació produïda per Pixar i Disney, 'Onward', l'estrena de cinema de la setmana.  El thirller 'El ritmo de la venganza' o 'Skin' són les propostes per un públic més adult. 

La cartellera s'omple de novetats aquesta setmana, algunes d'elles amb cert aire feminista, tal vegada per commemora el dia de la dona o senzillament per casualitat. Tot i això la més destacada de la setmana serà la nova proposta de Pixar, que aquesta setmana i després de més de 20 pel·lícules a la seva esquena suma una opció més, s'estrena 'Onward' després del seu pas per la Berlinale. 

En aquesta ocasió Pixar trasllada a l'espectador a un món màgic on viuen criatures mítiques com unicorns, elfs, gnoms o dracs. Un dia dos germans elfs, amb personalitats molt diferents s’endinsaran en una missió extraordinària per a descobrir si encara existeix la màgia al món.  La pel·lícula està escrita i dirigida per Dan Scanlon  i comptarà amb les veus de Chris Pratt , Tom Holland  i Octavia Spencer a la versió original. 

I per un públic més adult arriba el film 'Skin' inspirat en fets reals, un drama amb Jamie Bell i Vera Farmiga. Un jove criat per supremacistes blancs, els quals li han inculcat idees neonazis que han provocat un profund odi en el seu cor coneix per casualitat un jove mare soltera amb tres filles. Els dos s'enamoren i ell decideix abandonar el seu cercle de violència, per clar marxar del seu entorn i eliminar tots els seus tatuatges amb símbols de l'extrema dreta no serà un procés fàcil.

{{ tall skin }}

Blake Lively es converteix en una heroïna amb set de venjança després de la pèrdua de la seva família en un accident d'avió provocat. 'El ritmo de la venganza' presenta una nova visió de films com 'Gorrión Rojo' o 'Matar o morir'. En aquesta ocasió la protagonista serà Stephanie que després de perdre tot el que estima, cau en una profunda depressió. Quan un client li explica que l'avió on va morir la seva família no va explotar per casualitat contactarà amb un exagent de l'MI6 per idea una venjança contra un grup terrorista internacional.

Els fans de Vin Diesel, estan d'enhorabona doncs aquesta setmana arriba 'Bloodshot' on ell serà el protagonista absolut acompanyat per Eiza González, Toby Kebbell, Sam Heughan i Guy Pearce entre d'altres. Un film basat en un personatge de còmic anomenat Bloodshot, un soldat convertit en una màquina de matar biotecnològica i sobrehumana. La corporació RST va ser l'encarregada de construir-lo, quan el soldat va caure en combat. Amb l'objectiu de controlar el seu cos, la companyia li va eliminar tots els seus records, el problema vindrà quan Bloodshot comenci a recordar la seva vida, després buscarà la veritat de tot al preu que sigui.

 I de França arriba la dosis de superació amb un dels seus actors més reconeguts Pierre Niney, ell serà el protagonista de 'Salvar o morir'. Frank, un bomber i pare model sacrifica la seva vida per salvar els seus homes. Quan desperta s'adona que ha patit un greu accident i que haurà de fer front a una dura recuperació de cremades de tercer grau. Frank haurà d'aprendre a viure de nou i al mateix temps acceptar ser salvat.

I finalment destacar els dos film amb el toc més feminista de la setmana un  'La candidata perfecta' de Haifaa Al Mansour.  La protagonista és una dona d'Aràbia Saudi que té un problema a l'aeroport al no poder viatjar per culpa del seu tutor masculí, que no té els papers en regla. Per això, decideix iniciar una campanya reivindicativa per a lluitar contra les normes masclistes imposades al seu país, on una dona té menys drets per prendre decisions i realitzar tasques que la converteixen en una figura independent de l'home.

L'altre serà 'Harriet, en busca de la libertad' basada amb l'apassionat i inspiradora vida d'Harriet, una lluitadora pels drets dels esclaus que va convertir-se en heroïna amb el seu coratge per alliberar centenars d'esclaus d'Estats Units.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar