Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala a Manlleu i el CTT l'Escala a Madrid

El FC l'Escala afronta el tercer viatge de la segona volta. Els de Sepu juguen diumenge contra el Manlleu, un equip que ocupa la cinquena posició del grup 1 de la Primera Catalana i que la plaça de promoció d'ascens la té a un punt. Per la seva banda, el CER té partit a Madrid i l'objectiu és sumar els dos punts.

L'objectiu és seguir sumant. El FC l'Escala fa sis partits que no perd. Dues victòries i quatre empats. Els de Sepu, després d'aconseguir la victòria en el minut 94 contra el Mollet amb el gol de Jam Baldeh, visiten el camp del Manlleu, cinquè classificat. Als últims quatre partits, n'ha guanyat tres i n'ha empatat 1. 

En bàsquet, el sènior masculí de Goran Minic, instal·lat ara a la vuitena posició del grup A de la Tercera Territorial, es desplaça dissabte a la tarda a la pista del Fontcoberta, tercer classificat. El Fontcoberta va guanyar a l'Escala 75 a 76. 

Per la seva banda, el sènior femení també tindrà un compromís complicat. Les de Susi Martí i Pau Esponellà rebran, a les 4 de la tarda, el Palamós, cinquè classificat. Recordem que l'Escala ocupa la quarta posició. En el partit de la primera volta, victòria ajustada. 52 a 54. 

I en tennis taula, el CTT CER l'Escala enceta aquesta tarda el primer dels quatre partits on s'enfrontarà als seus rivals directes. A les 6 juga contra el San Sebastián de los Reyes a Madrid, abans de batre's en duel contra el Burgos, Leganés i Híspalis de Sevilla. 

Al partit de la primera volta, el CER l'Escala va guanyar el San Sebastián de los Reyes per 4 a 1. Dos punts els va fer el xinès Chih-Wei Yeh i el rus Maxim Chaplygin i el català Sergi Grau en fan fer un cadascú. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar