Publicitat
Publicitat

Formació en TIC a la biblioteca

La Biblioteca estrena un cicle de formació en noves tecnologies. La primera sessió s’ha centrat en l’ús del full de càlcul. La setmana vinent, en treballa mb arxius i carpetes.

La Biblioteca Víctor Català de l'Escala ha estrenat una nova temporada de tallers de formació en Tecnologies de la Inforamció i la comunicació. Són cursos gratuïts i oberts a tothom a partir de 16 anys i pensats perquè ningú quedi sense accés a aquestes tecnologies. S'han previst dues sessions per aquest mes, la primera de les quals s'ha centrat en fer una iniciació al full de càlcul.

I la setmana vinent, la segona sessió versarà sobre le treballa mb arxius i carpetes. Des de la biblioteca s'ha fet incís especial en l'interès que han suscitat aquestes sessions, en la mesura que s'han cobert totes les places disponibles.Aqeust mes de març, una activitat especial serà la programada pel dia mundial de la poesia, amb el recital "Núria Candela diu Joan Brossa".

L'acte s'avança dues jornades al dia de la poesia, que és el 21. Però és que aquell dia, la biblioteca té programada la sortida al TNC per anar a veure l'adaptació teatral de "Solitud", muntatge que s'estrena precisament avui.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar