Publicitat
Publicitat

Concert de Sopa de Cabra a Empúries

Ahir a la nit, tv3 va emetre l'especial de Sopa de Cabra enregistrat a Empúries. És la carta de presentació del nou disc enregistrat pel grup gironí i es presenta amb el títol de "La Gran Onada en concert a Empúries".

Anunci 0sEls Sopa de Cabra s'inspiren en concerts històrics com el de Pink Floyd a Pompeia o el Live in Jordan dels Coldplay per presentar en directe les cançons del seu desè disc d'estudi, "La Gran Onada" publicat just divendres passat.

 

Ahir a la nit els fans del grup van gaudir escoltant com sonen en directe les cançons d'aquest nou disc amb el concert especial "La Gran Onada en concert a Empúries" emes per tv3 ahir a la nit a 2/4 de 12. La banda liderada per Gerard Quintant, va escollir un indret simbòlic i carregat d'història com Empúries, porta d'entrada a la península de la cultura clàssica grega i roman, per enregistrar el concert. Molts fans de la banda van apropar-se fins a la zona arqueològica per gaudir de les gravacions en viu, una tasca de dos dies aprofitant la llum del dia i la màgia de la nit dins el recinte arqueològic d'Empúries. 

 

La força que desprèn l'entorn emporità van fan que el programa fos molt especial. El concert es va gravar amb una realització espectacular i també amb dron per aconseguir una visió a vista d'ocell del concert i de l'espectacular entorn. L'espectacle combinava les cançons del nou disc de la banda, amb intervencions destacades com la d'Òscar Camps que contextualitzaven les lletres de les cançons i també hi havia sorpreses com la interpretació en format acústic de clàssics de Sopa de Cabra com la mítica l'Empordà o duets amb artistes convidats.

 

Després de l'estrena televisiva, el primer concert amb públic està programat pel 14 de març al Poble Espanyol de Barcelona, dins el festival Cruïlla Primavera. Aquest mes també actuaran a Castelló de la Plana i Lleida. L'abril ho faran a l'auditori de Griona i al Tarraco Arena de Tarragona. El mes de juny a Inca, Mallorca, el juliol al Canet Rock, l'octubre a l'auditori de Granollers, el mes de novembre al teatre de l'Atlàntida de Vic i el mes de desembre a l'Auditori de Sant Cugat.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar