Publicitat
Publicitat

Divendres Dia de la Dona i dissabte assemblea al Casal del Jubilat

Doble activitat aquesta setmana al Casal del Jubilat de l'Escala. Divendres es celebrarà el dinar del Dia de la Dona, canviat de dia en coincidir el dia 8 en diumenge.Per dissabte a la tarda s'ha convocat als socis a l'assemblea anual.

Anunci 0s

Aquest dissabte a les 5 de la tarda es celebra l'assemblea anual del Casal del Jubilat Jardí del Pedró de l'Escala.Seria una assemblea ordinària si no fos perquè s'espera que als precs i preguntes surti el tema del trasllat de les activitats a finals d'any per les obres que s'han de fer a Can Maset, que han de durar uns tres anys.des de la Junta del Casal es demana la màxima assistència de socis per tal que tothom pugui expressar la seva opinió.

El Casal del Jubilat té una altra activitat per aquesta setmana, la celebració del Dia de la Dona.En caure el dia 8 en diumenge s'ha optat per portar l'activitat a divendres, amb el tradicional dinar però, aquest any sense actuació musical.

Divendres al migdia dons, Dia de la dona, i dissabte a les 5 assemblea de socis al Casal del Jubilat.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar