Publicitat
Publicitat

'Romís' de Jacques Leonard s'exposa al Torremirona Golf

L'Hotel Torremirona Golf acull una exposició de fotografies homenatge a la dona gitana. És una selecció del fons de Jacques Leonard sobre el món gitano. Es pot visitar de manera gratuïta fons al 24 de març.

Anunci 0s

L'Hotel Torremirona Golf de Navata acull a les seves instal·lacions l'exposició 'Romís', una mostra de fotografies de Jacques Leonard que vol ser un homenatge a la dona gitana.Leonard va ser un dels pocs paios que es va introduir dins el món gitano en casar-se amb la mare dels germans Leonard, i que gràcies a les seves fotografies ara es pot veure i viure des de dins.Entre molts des aspectes que va retratar hi ha el paper de la dona.Santi Leonard, veient les fotografies recorda el llocs i els moments.

Són fotografies de fa molts anys, ara les coses han canviat.

L'exposició s'estrenava amb èxit ara fa dos mesos al Real cercle Artístic de Barcelona i ara estarà fins al 24 de febrer al Torremirona Golf de Navata.L'entrada és gratuïta.La inauguració de l'exposició va incloure una actuació de dnasa flamenca a càrrec del ballarí Santos Amaya.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar