Publicitat
Publicitat

La cartellera inclou la nova versió de l'home invisible

Els directors de l'èxit 'Intocable' tornen amb una nova pel·lícula de denúncia social titulada, 'Especials'. També s'estrena la nova versió de l'home invisible i el més nou del Guy Ritchi 'The Gentelmen'.

Setmana de moltes estrenes, per a tots els gustos i totes les edats. Una de les destacades és 'Especiales' el nou projecte dels directors d'Intocable o Samba, arriba als cinemes en català després de cloure Canes i rebre el Premi del Públic al Festival de Sant Sebastià. La pel·lícula explica la historia real dos amics de dues creences religioses diferents que van crear una organització sense ànim de lucre per ajudar a nens i adolescents amb trastorn de l'espectre autista.  Vincent Cassel, Reda Kateb, Aloïse Sauvage i Mirabela Vian conformen el repartiment.

L’any 1933 es va estrenar el film El hombre Invisible basada en la novel·la de H. G. Wells. La història se centrava en un home amb capacitat per fer-se invisible. Aquest any, arriba el remake sota el mateix títol del clàssic de la mà del cineasta Leigh Whannell.

La trama se centra en la Cecília, una dona que intenta fugir del seu controlador marit, el qual és científic. Un dia, ell se suïcida i, malgrat semblar que és una bona notícia per a la seva vídua li deixa un clàusula per cobrar l'herència 5 milions de dòlars; cap metge ha de considerar que ella està boja. La Cecília té sospites que ell ha aconseguit burlar la mort i fer-se invisible per seguir torturant-la. 

Després de dos fracassos a taquilla com 'Operación UNCLE' i 'El Rey Arturo: La Leyenda de la Espada' el director Guy Ritchie va aconseguir revifar la seva carrera amb els bons resultats de l'adaptació life action d'Aladdin. Així el director ha pogut portar a la pantalla el seu nou film, una cinta on Ritchie torna als seus orígens com a cineasta: The Gentlemen. 

Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant i Charlie Hunnam, són part del repartiment de luxe de la pel·lícula amb ingredients com humor negre, violència extrema i moltes paraulotes. Un film que explica com un home que es va fer ric construint un imperi de marihuana a Londres, està buscant la manera de treure diners del negoci. Així es desencadenen una sèrie de plans per aquells que volen la seva fortuna.

La dosis de superació personal amb tocs biogràfics arriba amb 'Cuestión de justícia'. Una cinta que explica la història real de jove advocat Stevenson qui després de llicenciar-se a Harvad, rep ofertes de feina molt lucratives. Amb tot, ell decideix posar rumb a Alabama per defensar les persones condemnades erròniament i que no tenen recursos per aconseguir una representació legal adequada. Un dels casos més rellevants és el de Walter McMillian, que el 1987 va ser sentenciat a pena de mort per l'assassinat d'una noia de 18 anys, malgrat que les proves indicaven el contrari. 

Des de casa arriben dos films molt diferents, el primer un drama dirigit per Mikel Rueda de Sasieta amb Maribel Verdú i Germán Alcarazu de protagonistes. A 'El doble más quince' s'explica la vida d'Ana una dona de quasi 50 anys, casada i amb dos fills però ella sempre sent una sensació de buit. Un dia per trencar la monotonia coneix en un xat a un jove de quinze anys, l'Eric qui també comparteix amb ella una sensació de buit sobre la vida que està vivint. Els dos queden per parlar i reconeixen que tenen moltes coses en comú. 

  

Des de Sitges arriba 'Cuerdas' del debutat Jose Luis Montesinos, qui fa tres anys va guanyar el Gaudí i el Goya amb 'El corredor'. El thriller de terror narra la història de l'Elena, una jove tetraplègica que queda incomunicada per un accident. Només té la companyia del seu gos, l'Athos. El que hauria de ser el seu millor amic acaba sent el pitjor dels companys quan contrau una estranya malaltia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar