Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala i la UE Mollet es troben diumenge al Nou Miramar

El FC l'Escala afronta el cinquè partit de la segona volta amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria del segon tram de lliga i així estar una setmana més allunyat de les places de promoció de descens. I el CER l'Escala de tennis taula vol sumar els quatre punts que li queden per certificar la permanència.

Torna la competició pel FC l'Escala. Diumenge a les 4 rep el Mollet, després d'haver encadenat quatre empats consecutius. Els escalencs són desens amb 23 punts i els molletans són dotzens amb 22. Són dos equips que debuten aquest any a la categoria. L'Escala va guanyar la lliga del grup 1 de la Segona Catalana i el Mollet va quedar segon del grup 2.

En el duel de la primera volta, els de Jordi López van guanyar per 3 a 2 en el temps de descompte. Cal recordar que just abans, el juvenil Joel Casado va fallar davant del porter. 

En bàsquet, el sènior masculí de Goran Minic dissabte a 1/4 de 7 rep la visita del Castelló, rival directe. Els dos equips tenen els mateixos punts, ja que han guanyat 6 partits i n'han perdut 7. Per la seva banda, el sènior femení descansa.

I en tennis taula, el CTT CER l'Escala dissabte a les 17 h juga a casa contra l'Arteal Santiago. Els escalencs són desens amb 9 punts i els gallecs són quarts amb 19. El club escalenc espera comptar amb el rus Maxim Chaplygin, que ja s'hauria recuperat de la lesió...

En el partit de la primera volta, el CER l'Escala va perdre 4 a 2.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar