Publicitat
Publicitat

Tot a punt per a l'estrena de La Vila del Llibre

Tot a punt per a la Vila del Llibre, convertida tot un festival literari d’hivern de l’Empordà, enguany amb la Mediterrània com a eix temàtic. Més de 60 activitats per a tots els públics amb una creixent implicació de sectors locals com el comerç o els centres educatius.

L'Escala està a punt per a convertir-se, per segon any consecutiu, en vila del llibre. De demà a diumenge, tot un cap de setmana centrat en la literatura i el foment de la lectura amb La Platja com a centre neuràlgic, on s'hi instal·larà el mercat d'editorials independents amb més de 35 parades. A la Casa del Gavià, els Encants del Llibre, la llibreria de vell del festival. A l'Alfolí, bona part de les presentacions i en múltiples espais del nucli la resta d'activitats.La Vila del Llibre és impulsada per l'Ajuntament, amb l'Ajunda de la XArxa de Viles del Llibre de Catalunya.

A la programació d'enguany posarà èmfasi especial en la mobilitat com a motor evolutiu i en el Mediterrani com a escenari d'intercanvi de coneixement i interacció entre cultures.

En la segona edició d'aquest festival literari, l'organització ha tingut en compte que el patrimoni material i immaterial del 'Escala hi tingués un paper rellevant, així com que hi tinguessin representació actors i entitats culturals de la vila i del territori. El programa que comença a desenvolupar-se a partir de demà inclou la presentació de novetats editorials, les commemoracions literàries més significatives de l'any així com conferències, col·loquis i debats sobre temes d'actualitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar