Publicitat
Publicitat

La Setmana Cultural de l’Escola de Música El Gavià

L’Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala ha programat la quarta edició de la Setmana Cultural, que enguany es durà a terme els dies 26, 27 i 28  de febrer i estarà dedicada a la festa de la sal. Una setmana que té per objectiu que famílies, alumnes i professors comparteixin la seva passió per la música i els instruments.

L’Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala celebra al llarg d'aquesta setmana la quarta edició de la Setmana Cultural, dedicada enguany a la festa de la sal. S'han programat diversos talleres on hi participen tots els alumnes i professores del centre.

Les activitats començaven ahir a la tarda amb la proposta 'Música, Sal i Famílies' adreçat als alumnes més petits de l'escola. Les activitats continuen avui dijous 27 amb 'Tradició i Fun-Fàrria' i 'Creativa Cateura' unes propostes per alumnes de preliminar I i II, joves i adults. Les activitats clouran el divendres amb els alumnes més grans i les propostes 'Tradició i Fun-Fàrria' i 'Del clàssic al Modermjazz'. Precisament dijous i divendres els alumnes del centre, ballaran les danses tradicionals de la festa de la sal com són per exemple El ball del drac o el ball de nyacres. Després de realitzar els tallers pertinents i autoconstruir-se els accessoris per lluir durant el ball.

Unes activitats de les quals gaudeixen tots els alumnes de l'escola i també els familiars.

L'Escola aprofita la setmana cultural per fer jornada de portes obertes, una oportunitat per conèixer el centre i decidir-se per participar en algunes de les disciplines musicals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar