Publicitat
Publicitat

Poques inscripcions al curs d'aparadorisme

La setmana vinent comença el curs d'aparadorisme per a comerciants. Tot i ser subvencionat al 100% avui no s'arriba encara al mínim d'inscripcions requerit. Si no s'hi arriba, el curs se suspendria. Altres cursos programats són el de manipulació d'aliments i el d'atenció al client del petit comerç en anglès.

Anunci 0s

El curs d'aparadorisme hauria de començar dimarts vinent, és un curs que s'ofereix a través de l'Institut per al Desenvolupament de la formació i l'ocupació (IDFO) i que està subvencionat al 100%, de manera que la inscripció resulta gratuïta per als qui s'hi inscriguin. L'objectiu del curs és facilitar competències per optimitzar i millorar l'establiment amb tècniques per animar el punt de venda com promocions, disseny de cartells, rètols i potenciar la creativitat a l'hora de decorar un aparador.A dia d'avui, el número d'inscrits no arriba al mínim requerit per poder engegar-lo, de manera que si no s'hi apunta més gent entre avui i divendres podria haver-se de suspendre.El curs tindrà una durada de dos mesos a raó d'una sessió setmanal de dues hores i mitja en un horari que pot ser de migdia o de vespre, segons la disponibilitat dels inscrits.

Els interessats poden dirigir-se a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles o contactar directament amb IDFO al telèfon 972.108791 o al correu electrònic girona@idfo.comEl d'aparadorisme és un dels tres cursos programats que l'Institut per al desenvolupament de la formació i l'ocupació ha programat a l'Escala pensats per al petit comerç. També per al mes de març s'ha d'iniciar el d'atenció al client del petit comerç en anglès i el de seguretat alimentària. El d'anglès es planteja amb l'objectiu de ser capaç d'atendre a un client en un establiment comercial utilitzant una llengua estrangera -l'anglès, en aquest cas-. Està plantejat per una durada de quatre mesos, un total de 30 hores, repartides en sessions de dues hores, cada dimarts de  dues a quatre de la tarda. El de Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments planteja adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a  la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Aquest té una durada prevista de sis hores repartides en dues sessions de tres hores cadascuna, a celebrar el dimarts 14 i el dimecres 15 d'abril, de nou a dotze del migdia.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar