Publicitat
Publicitat

Acció i drama a la pantalla gran

El més nou de Harrison Ford arriba aquest divendres a la pantalla 'La llamada de lo salvaje', una nova adaptació per a tots els públics de la novel·la de Jack London. També hi trobarem un drama sobre el racisme i l'últim film del director Brian de Palma.

Setmana de moltes novetats amb un parell de noms destacats, com són les del director Brian de Palma i l'actor Harrison Ford. Una de les més promocionades de la setmana és 'La llamada de los salvaje' adaptació cinematografica del clàssic de Jack London. Film que juga amb imatge real i digital ambientada durant els anys de la febre de l'or a Alaska, al voltant de 1890.

Buck és un gos amb un gran cor, viu tranquil a Califòrnia fins que el roben i s'acaba convertint en el líder d'un equip de gossos de trineu que entrega el correu. Allà coneixerà a multitud de propietaris, fins a l'arribada del seu gran amic, un vidu que plora la mort del seu fill i amb el qual viurà una gran aventura. El film està protagonitzat per Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy i Karen Gillan entre altres. 

Els amants del cinema de Brian de Palma tenen una cita aquesta setmana a les sales, ja que arriba la seva nova pel·lícula 'Domino' amb Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten i Guy Pearce. També hi trobem a l'actor marroquí establert a Barcelona Ali El Aziz, conegut per papers a sèries com 'El cor de la ciutat' o per la seva participació en el film 'Pàtria'. A Domino interpreta a un captador de gihadistes amb un paper clau dins la trama.

Un policia danès, amb l'ajuda de la seva companya, intentarà atrapar l'assassí del seu amic. El que la parella no sap és que l'individu que persegueixen treballa en una operació especial de la CIA que segueix el rastre d'una cèl·lula terrorista d'ISIS a Europa.

Daniel Kaluuya i Jodie Turner-Smith són els protagonistes de 'Queen & Slim' un film on l'argument principal parla del racisme contra els afroamericans als Estats Units. Després d'una lleu infracció de trànsit, una parella que mantenen una primera cita els para la policia. L'home acaba matant l'oficial de policia en defensa pròpia. Tement les conseqüències del que acaba de passar, decideixen fugir. Mentrestant, l'incident comença a circular per les xarxes socials i es converteix en un símbol contra el terror i el dolor del col·lectiu afroamericà.

El director Brian Kirk, conegut per dirigir capítols de Jocs de trons o Penny Dreadful, salta al cinema amb 'Manhattan sin salida' la dosis d'acció de la setmana. Andre Davis s'ha convertit en un dels millors detectius de la ciutat, la seva fama de violent l'acompanya allà on va. Davis haurà de fer front a un cas complicat on uns criminals per robar uns quilos de droga maten a diversos policies. El seu pla consistirà a aïllar Manhattan per localitzar els criminals, per primer cop a la història ningú podrà entrar ni sortir de l'illa, doncs els 21 ponts han estat tancats. 

La dosis de cinema espanyol arriba amb 'El plan' adaptació d'una obra teatral d'Ignasi Vidal. Antonio de la Torre, Raúl Arévalo i Chema del Barco interpreten a tres amics que estan a l'atur, no saben que fer i per això es reuneixen per idear un pla. Diversos contratemps els impedeixen sortir de casa i, a poc a poc, es veuen involucrats en una sèrie de discussions que canviaran la seva amistat per sempre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar