Publicitat
Publicitat

El març comencen les inscripcions per un curs d'Auxiliar de Serveis Turístics

La Fundació Oscobe, amb el suport de Incorpora de La Caixa i de l'ajuntament de l'Escala, posa en marxa un curs d'Auxiliar de Serveis Turístics. Es durà a terme a partir del mes d'abril. Les entrevistes per poder-hi participar es faran a principis del mes vinent. 

El Curs d'Auxiliar de Serveis Turístics que començarà a finals d'abril és totalment gratuït i es limita a un total de 15 places.Va adreçat a persones que es volen incorporar o re-incorporar al món laboral.Es divideix en dues parts, una de formació transversal de 120 hores de durada i una segona de formació professionalitzadora i pràctiques en empresa de 126 hores.Les classes es donaran del 24 d'abril al 12 de juny a l'Escola d'Adults, a Can Masset.En altres experiències del curs fet en d'altres poblacions s'ha assolit un alt percentatge d'inserció laboral, és a dir les empreses s'han acabat quedant els alumnes a la seva plantilla.

Per a la selecció cal trucar al telèfon 659 46 17 36 o enviar un correu electrònic a sol.maronna@oscobe.com. Una vegada rebudes les sol·licituds es passarà a un procés de sel·lecció, buscant els perfils més adequats a les empreses que hi col·laboren.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar