Publicitat
Publicitat

L'Escola Esculapi celebra el dijous de carnaval

Per segon any consecutiu l'escola Esculapi celebra el dijous gras amb activitats fora del centre, els alumnes més grans han gaudit d'una bicicletada i la resta de cursos han fet una bona caminada fins a la zona del Camp dels Pilans. 

Tots els alumnes de l'escola Esculapi avui han celebrat el dijous de carnaval, el dijous gras. Igual que l'any passat s'ha optat per sortir del centre i gaudir d'una jornada ludicoesportiva. Els alumnes més grans, equipats amb la seva bicicleta i les proteccions pertinents han sortit del centre direcció a la pista de pump track del camp dels pilans. La resta d'alumnes han fet una excursió fins a una de les pinedes situades darrere la deixalleria del poble. 

Aquestes activitats són importants per trencar amb la rutina escolar, per crear vincles amb els companys i per gaudir de festes tradicionals del país. A més per molts alumnes serveix per conèixer espais de la vila, com ara la pista de pump track. Per altres és el primer contacte amb un esport com el ciclisme. Aquest és el cas de la Jana que avui ha après anar amb bicicleta o el de l'Arlet que ha fet de monitora de la seva companya i també ha refrescat la seva pràctica amb la bici.

L'Esculapi continua amb activitats de carnaval fins divendres amb la rua de disfresses al voltant del centre. Val a dir que al llarg de la setmana, tots els cursos han fet cas al rei carnestoltes hi han anat al centre amb diversos complements festius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar