Publicitat
Publicitat

Visita als alumnes que participen al Pla de Transició al Treball

Alumnes, professorat i ajuntament fan una bona valoració del Pla de Transició al Treball que s'està executant al centre jove l'Esbotzada. Dura tot un curs i  hi participen 13 alumnes. L'objectiu és formar-los per continuar estudiant o per entrar al món laboral.

Tretze joves d'entre 16 i 19 anys participen a  les classes del Pla de Transició al Treball de l'Escala, dins un programa d'auxiliar de vendes i atenció al públic. Compta amb el suport del departament d'Ensenyament i de l'Ajuntament i consta de 1000 hores.

L'alcalde Víctor Puga, acompanyat de diversos regidors han conèixer de primera ma com es desenvolupen les classes, que es fan a les instal·lacions de l'Esbotzada. Se'n fa una bona valoració.Els alumnes que hi participen hi posen il·lusió i ganes tot buscant continuar estudiant i millorar les seves opcions de futur.Tots dos es mostren satisfets de l'ajut que reben dels professors i l'oportunitat de la que poden gaudir.En el cas de l'Antònia li està servint per aclarir el que vol fer a partir d'ara, tant a nivell d'estudis com de feina.

De les 1000 hores que dura el curs, 820  son hores lectives i les 180 restants son pràctiques que es faran en un centre de treball col·laborador. La durada és d'un curs escolar amb una intensitat lectiva de sis hores diàries



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar