Publicitat
Publicitat

L'Escala se suma al Projecte Parlem-ne Criança Positiva

L'aula 1 del tercer pis de Can Masset acull la primera sessió del projecte 'Parlem-ne, criança positiva'. Unes xerrades organitzades des de Creu Roja Girona, que tenen com a objectiu enfortir les competències i responsabilitats de les famílies en les seves funcions de criança positiva entorn el món dels adolescents.

Un grup reduït de mares va assistir a la primera sessió de l'activitat 'Parlem-ne, criança positiva' un projecte creat per Creu Roja Girona amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i Dipsalut. Un espai de reflexió, on les mares i els pares poden compartir les seves experiències i dubtes relacionats amb l'educació dels seus fills i filles adolescents. Durant la primera sessió es va treballar molt la comunicació amb els joves i les seves emocions.

 

De fet la trobada va començar amb una activitat on els assistents escollien una foto que representes l'adolescència, seguidament posar en comú el motiu de l'elecció, donar pas a les explicacions de la professional per acabar amb un debat de com establir la millor comunicació amb els adolescents. El projecte ja s'ha portat a terme a altres municipis amb respostes diferents amb relació a cada zona. 

 

A l'Escala la pròxima trobada serà el dimarts tres de març, unes xerrades gratuïtes i obertes a tots els pares que tenen fills i filles en edat adolescent per tal de treballar qüestions relacionades amb aquesta etapa de la vida. 

 

Les xerrades es realitzaran al tercer pis de Can Masset a l'Aula 1 a les set de la tarda. Uns tallers d'uns 90 minuts on es tocaran temes com la personalitat, les normes, els límits, la gestió de les emocions, els tòxics o establir pautes per una educació responsable.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar