Publicitat
Publicitat

Millora de voreres a Riells de Dalt

Comença la millora de voreres al sector de Riells de Dalt, un dels compromisos dels últims pressupostos participatius. S'hi invertiran fins a 100 mil euros i afecta els carrers Estepa Negra, carrer Mallols, carrer del Roure i carrer de les Oliveres.

L'Ajuntament de l'Escala s'ha marcat l'inici de la temporada turística per tenir enllestits tots els projectes seleccionats en els pressupostos participatius de 2019. Aquesta setmana han començat els treballs de millores a les voreres de Riells de Dalt. Els treballs consisteixen en refer els trams més malmesos o la instal·lació allà on no n'hi ha. S'actua als carrers Estepa Negra, rambla Mallols i als carrers del Roure i de les Oliveres. Les obres es van adjudicar a l'empresa Narcís Matas, la que havia presentat una oferta més econòmica. Una oferta per sota del pressupost de sortida i que possibilitaria que s'incorporés algun tram més gràcies a aquesta rebaixa fins a esgotar els 100.000 euros de topall que preveien les bases.

El projecte de voreres a Riells de Dalt és un dels onze escollits. Els més significatius, a banda d'aquests son l'entorn de la plaça Víctor Català, les voreres de la rambla Mallols i la graderia de la Sala Polivalent.

La resta són projectes d'un cost menor com la instal·lació de wifi en edificis municipals, la passera de La Platja, els rètols i senyalètica d'espais públics o la campanya de civisme.

En les properes setmanes s'han d'iniciar tots aquests projectes amb l'objectiu que tots s'hagin enllestits abans de l'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar