Publicitat
Publicitat

Més de 1700€ recaptats a la xocolatada solidària

Les AMPAs de l’Escala recapten més de 1700 euros en la xocolatada solidària de divendres passat. Els ingressos es destinaran a la investigació del càncer infantil.



Aquest era el grau de satisfacció divendres passat a la tarda, durant la xocolatada solidària que han tornat a organitzar les AMPAs dels centres educatius escalencs pel dia internacional del càncer infantil. S'hi havien implicat des de Ballmanetes a l'Institut, passant per les escoles Empúries i Esculapi. A més, es va engrescar a participar-hi més de quaranta comerços i negocis locals. 

Abans de la festa, s'havien marcat l'objectiu d'arribar a 1200 tasses de xocolata, una per cada nen diagnosticat l'any. I el resultat ha estat espectacular: 1755,55€ recaptats.

La xifra de recaptació no és definitiva. I és que van sobrar pulseres solidàries, que es tornaran a posar a la venda divendres vinent a la rua de carnaval que es fa a l'escola l'Esculapi pels carrers del barri.Però a banda de l'aspecte econòmic, és bàsic per al bon balanç d'iniciatives com aquesta com s'explica el motiu als alumnes i com arriba també a les famílies.

La xocolatada solidària d'enguany va tenir un vessant també de conscienciació ambiental. Per generar el mínim de residus possibles, es demanava a tothom que portés la tassa de casa. Una consigna que va ser respectada per la majoria dels assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar