El juvenil Roger Puig marca un gol olímpic (5-1)

El juvenil A del FC l'Escala supera el Porqueres per 5 a 1 i el capità Roger Puig fa un gol olímpic a la segona part. Els de Botxi Minic són tercers del grup 13 de la Primera Divisió. El Banyoles, que és segon és a un punt, i el Peralada, que és el líder, és a sis. Joel Casado aquesta jornada ha fet el gol número 21.

El juvenil A del FC l'Escala guanya 5 a 1 el Porqueres i conserva la tercera posició en el grup 13 de la Primera Divisió. Cinquena victòria consecutiva. La segona plaça és ocupada pel Banyoles i té només un punt més però amb un partit menys, i el líder és el Peralada amb 46 punts. 5 punts més que els de Botxi Minic.

En el minut 21, arribava el primer gol blaugrana. Antonio Montenegro feia aquesta passada a Joel Capel i el dorsal 21 amb el xut amb el peu esquerre va superar la porteria defensada per Martí Montserraté. Segon gol del curs de Capel.

En el 29, el 2 a 0. El Porqueres no va saber treure la pilota d'aquesta zona i Mohamed Hachem va fer un golàs, també s'ha de dir que va ajudar el porter. Un xut sense que la pilota fes cap bot a terra. Gran definició del dorsal 4 de l'Escala.

I només 60 segons més tard, el 2 a 1. El visitant Marc Gil passava pel mig de Mohamed Hachem i Anas Etahri i es plantava sol davant Nicolas Sánchez. Xut amb el peu esquerre que servia per eixugar la diferència.

A la segona part, l'Escala va fer els altres tres gols. Joel Casado, en el 55. Achraf Chaoui xutava, la va tocar el porter i l'esfèric queia als peus de Casado. El dorsal 23 només havia d'empènyer la pilota cap a dins. És el gol número 21 d'un juvenil que també té presència al primer equip.

En el 66, el millor gol del partit, probablement de la jornada i un dels millors gols de tota la temporada. El capità de juvenil A, Roger Puig, va fer un gol olímpic en el minut 66. Una diana de corner directe. Després d'aquesta obra d'art, el jugador se'l veia molt content. Quart gol del dorsal 8 escalenc.

I el 5 a 1 el signava David Mestre en el 76. Joel Casado treia aquesta falta i el dorsal 3 pentinada la pilota abans que entres a porteria. És el segon gol de Maestre.

Aquesta ha estat la segona jornada de la segona volta. El desig per aquest segon tram és superar el líder Peralada i el segon classificat Banyoles. Ara mateix, els de Botxi Minic tenen 41 punts (13 victòries, 2 empats i 2 derrotes).