Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té cita a Sabadell i el CER l'Escala a Còrdova

El FC l'Escala afronta el segon desplaçament de la segona volta. L'equip de Sepu visita diumenge el camp del Sabadell Nord, un equip que només té un punt més que els escalencs. Per la seva banda, el CTT CER l'Escala avui divendres juga a la pista del líder Cajasur Priego de Còrdova.

L'objectiu del FC l'Escala per la jornada 21 és aconseguir la primera victòria de la segona volta. Els de Sepu diumenge a 2/4 de 12 visiten el camp del Sabadell Nord, un equip que ocupa la novena posició amb 23 punts. Els escalencs tenen un punt menys, són desens amb 22. Duel directe. Els dos equips van empatar el passat cap de setmana. L'Escala a casa contra el Rubí i el Sabadell Nord a Mollet.

{{ tall Sepu, entrenador del FC l'Escala }}

En la segona volta, el Sabadell Nord ha sumat 1 punt dels 9 possibles. Dues derrotes contra Rubí i Manlleu i empat contra el Mollet. Per la seva banda, l'Escala ha aconseguit 3 empats contra Júpiter, Lloret i Rubí. 3 punts dels 9 possibles. 

I en tennis taula, el CER l'Escala juga a partir de les 8 del vespre a la pista del líder Cajasur Priego de Còrdova. Es repetirà doncs la final de la Copa del Rei que es va disputar fa pocs dies a Granada. 

Aquest cap de setmana, el sènior masculí i femení de bàsquet descansen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar