Publicitat
Publicitat

Casaments, terror i nostàlgia a tots els cinemes

La cartellera també vol celebrar Sant Valentí amb diverses novetats, 'Hasta que la boda nos separe' es podria considerar la dosis d'amor de la setmana, l'acompanyen una mica de terror i l'adaptació cinematogràfica dels videojoc 'Sonic'.

Després de la ressaca dels Oscars amb 'Paràsits' com a gran guanyadora, moltes sales apostaran aquest cap de setmana per reestrenar el film coreà, una bona ocasió per gaudir de la pel·lícula que va passar per alt a molts.

Aquells que busquin novetats aquest cap de setmana s'estrenen un total de set pel·lícules, una apte per a tots els públic i amb un toc de nostàlgia per aquells que ronden els 35 - 40 anys serà l'estrena de 'Sonic, la película'.

L'eriçó blau conegut com a Sonic va sorgir de la mà de Sega l'any 1991, esdevenint un fenomen mundial i una saga de videojocs. Ara fa el salt a la pantalla gran amb una comèdia d'aventures i acció que combina animació amb personatges reals. Sonic salta del seu món al nostre i coneix el seu amic humà Tom, amb ell hauran de salvar a tot l'univers del malvat Dr. Robotnik qui vol atrapar Sonic per fer servir els seus poder i dominar el món. Film amb un elenc encapçalat per Jim Carrey i James Marsden.

I en ple mes de l'amor no podia faltar una comèdia romàntica, arriba 'Hasta que la boda nos separe' el més nou de Dani de la Orden amb un elenc coral format per Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso, Adrián Lastra, Salva Reina o Antonio Resines entre molts altres. Un remake de la francesa 'La wedding planner' de l'any 2017 i que comparteix el mateix títol amb un film mexicà de l'any 2018 i una pel·lícula britànica del 2012.

Marina es guanya la vida organitzant casaments, el seu romanticisme és pràcticament nul però la felicitat dels altres li fa guanyar un bon sou a final de mes. La seva vida sentimental és una ànima lliure, no vol compromisos ni relacions serioses, una nit coneix a Carlos una conquista més per a ella i un moment de debilitat per a ell, ja que té xicota: l'Alèxia, una noia genial i amiga d'infantesa de Marina. Quan Alèxia descobreix la targeta de visita de la Marina dins els pantalons del seu xicot, ella sola es fa la pel·lícula que Carlos li vol demanar per casar-se. El jove atrapat entre l'espasa i la paret decideix continuar amb la mentida i així intentar reconduir la situació.

 

I pel que fa a terror destacar dues produccions de Blumhouse, el segell de Sony Pictures especialitzat en cinema de terror de baix pressupost. La primera 'Fantasy Island' adaptació d'una sèrie de televisió del mateix nom dels anys 80. L'argument gira entorn del Sr. Roarke, un milionari propietari d'una illa tropical que convida a gent amb la promesa de fer realitat totes les seves fantasies. Lògicament ningú regala res i per tant hi ha gat amagat, ja que les fantasies dels convidats acaben convertint-se en el seu propi malson i lluitant per escapar amb vida del paradisíac lloc.

Per un terror més psicològic arriba 'Crimen a contrarreloj' un film al més pur estil 'Atrapado en el tiempo' o 'Feliz día de tu muerte'. Un detectiu rep una trucada de la seva neboda, quan arriba a casa descobreix l'assassinat de tota la seva família. Dies després rebrà de nou la trucada, però des del passat entrant així en espai-temps desconegut i iniciant una carrera contrarellotge per evitar el crim.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar