Publicitat
Publicitat

Treball solidari a l'Escala amb el programa Confia

Presentació oficial del programa 'Confia' a l'Escala. Un projecte de l'entitat Treball Solidari, per ajudar a l'autoocupació de les dones que no treballen o que fan petites feines i tenen ganes de muntar el seu propi negoci. Amb l'ajuda de l'ONG, les interessades formen part d'un grup de suport, assessorament i microcrèdits per desenvolupar el seu negoci.

L'Escala ha acollit la presentació del programa 'Confia' de l'entitat Treball Solidari, un programa d'inserció sociolaboral integral destinat a impulsar l'autoocupació de dones que viuen en situació de risc d'exclusió social i/o financera. El programa ajuda a l'autoocupació de dones que tenen ganes de muntar el seu propi negoci, partint d'una idea de la interessada es crea un vincle de confiança que es complementa amb formació, assessorament i finançament.

Val a dir que per aconseguir el suport econòmic, cal mostrar interès en el projecte així com assistir a un mínim de tutories. Són fons de microcrèdits basats en la confiança i la responsabilitat. Per això es fan reunions grupals quinzenals i també personalitzades.

 

A l'Escala s'iniciarà el projecte amb un mínim de cinc persones, per tal que les mateixes dones engresquin a altres dones que vulguin formar part del projecte d'autoocupació i crear el seu propi negoci.

 

Les interessades en formar part del programa poden posar-se en contacte amb serveis socials de l'Escala o omplin el formulari del web treballsolidari.org



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar