Publicitat
Publicitat

L'Escala busca protecció per a la zones sensibles davant futurs temporals

Vistos els desperfectes de la tempesta Gloria, l'alcalde de l'Escala creu que caldrà decidir quins espais s'han de protegir de futurs temporals. La seva posició coincideix amb la visió de Costes. Les zones residencials i patrimonials del municipi han de quedar protegides.

L'alcalde de l'Escala Víctor Puga està totalment d'acord amb Costes pel que fa a la línia que s'ha de seguir a partir d'ara a l'hora de decidir què s'ha de protegir de futures tempestes i on s'ha de deixar que el mar faci la seva via.Víctor Puga creu que hi ha zones que no es poden deixar perdre com podrien ser la part baixa de Riells, la urbanització del Riuet, el jaciment d'Empúries o les platges més emblemàtiques.Pensa que s'haurien de construir noves infraestructures per protegir del mar aquests espais si fos necessari.Relacionat amb el mediambient Víctor Puga té clar que la gestió de residus al municipi ha de ser més eficaç pel que fa al reciclatge, un tema que es tindrà molt en compte al nou contracte que s'ha d'adjudicar.S'ha de passar del 30 per cent que actualment es recicla al 70 per cent.

Ho explicava Víctor Puga al programa Línia Directa on també parlava del POUM que s'està treballant. Explica que l'Escala ja no té més espai per expandir-se urbanísticament, que s'haurà d'aprofitar l'espai i que les vivendes de segona residència es transformin en habitatges de vivenda habitual.

El programa Línia Directa es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar