Publicitat
Publicitat

Un mes de classes de francès

La tercera edició del curs de francès gratuït que ofereix Idfo amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala supera el mes de formació. Unes classes ben rebudes i dividides en dos nivells, per alumnes de nivell bàsic i també per avançats.

Aconseguir un nivell elemental de comprensió oral i escrita que permeti  als alumnes intercanvis comunicatius simples i controlats és l'objectiu principal dels cursos de francès que imparteix el centre de formació Idfo a l'Escala, amb el suport de l'Ajuntament. Un curs que enguany arriba a la tercera edició i que resulta imprescindible en un poble de costa i turisme com l'Escala. 

Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació i l'aprenentatge en llengua francesa necessària perquè puguin presentar-se a les proves d'acreditació oficial, a l'Escala s'imparteixen dos nivells. Els dilluns i els dimecres el grup A1A, un nivell elemental i els dimarts i els dijous el grup A1B, on els alumnes ja tenen uns coneixements previs de l'idioma.  Són cursos subvencionats i ben acollits. 

Actualment els grups estan tancats per política d'empresa, perquè ja s'ha superat el 25% del curs, a banda de comptar amb suficients participants. De totes maneres els interessats poden posar-se amb contacte amb Idfo per participar de noves edicions.

Per inscripcions o informació cal trucar al 972 485637 o enviar un correu a girona@idfo.com



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar