Empat amb gust a derrota (2-2)

El FC l'Escala empata a 2 contra el Rubí en un partit boig. Els de Sepu es van avançar amb els dos gols d'Ayoub Haiba, però el Rubí va acabar empatant. I al tram final, el davanter Ignasi Massó va fallar un penal. Aquesta jornada ha debutat el porter Joan Ureña al Nou Miramar. Moha Chaoui ha estat baixa.

En el minut 12, el primer de l'Escala. Tot neixia amb una falta. La treu Marçal Saenz, Argi xuta amb poca força i Ayoub Haiba l'acaba d'empènyer.

En el minut 39, el porter Joan Ureña va lluir-se amb aquesta parada.

En el minut 51, segon gol d'Ayoub Haiba. Uri Sala, en una falta, va trobar el cap del dorsal 21 blaugrana per fer el 2 a 0.

I amb el 2 a 0 en el marcador, el Rubí va empatar a 2 amb dos remats de cap en dues sortides de corner consecutives. Els dos remats els va fer Anouar Ibrahman. En el minut 76, el 2 a 1.

I en el 78, dos minuts més tard, el 2 a 2. Gerro d'aigua freda pels escalencs.

I en el 92, l'àrbitre va xiular penal. El 10 de l'Escala, Ignasi Massó, va enviar la pilota per sobre del travesser. Després del penal fallat, el visitant Sergi Estrada va ser expulsat.

Els escalencs tanquen la jornada a la desena posició del grup 1 de la Primera Catalana amb 22 punts. La plaça de promoció de descens és a 3 i el descens a 5.