Publicitat
Publicitat

La Festa de l'Esport inclou una exhibició de gimnàstica rítmica i el foment de l'esport femení

La Festa de l'Esport de l'Escala ha volgut innovar i ho ha fet obrint l'acte amb una exhibició de gimnàstica rítmica. També es va poder participar en la campanya del foment de l'esport femení. Enguany, s'han reconegut 24 esportistes, clubs i entitats que han destacat durant el 2019.

La sala polivalent va omplir, divendres passat, per seguir la Festa de l'Esport de l'Escala que va premiar i reconèixer un total de 24 esportistes, clubs i entitats, també a la presidenta Mercè Rueda per tots els anys dedicats al CER i a les respectives seccions, siguin esportives o culturals. Ara que ja té relleu i s'agafa un merescut descans per gaudir de la seva família. 

La novetat d'aquest any és que la Festa va començar amb una exhibició de l'equip de gimnàstica rítmica, format per quaranta nenes sota les ordres de Marina Farró. L'altra novetat és que el vídeo amb les millors imatges del 2019 va ser individual i no col·lectiu com en les anteriors edicions. La conferència va anar a càrrec de Pere Gratacòs, exjugador professional i extècnic de la selecció catalana i del Barça B. El de Besalú parlava dels valors del futbol com ara el respecte, l'esforç i el treball.

En l'acte també van intervenir el regidor d'Esports, Boran Minic, i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga

Després va ser el torn dels premiats. La millor esportista de l'Escala del 2019 va ser l'atleta Aitana Radsma, ja que va guanyar quatre ors. El gran descobriment va ser Roger Garrido que fa quatre anys que practica el kayak freestyle. Tampoc van passar per alt la bona feina del pilot de motos Alex Loza, les cinc lligues que va aconseguir el futbol, el títol del cadet femení de bàsquet o la tercera posició de dos jugadors de l'equip d'hoquei subaquàtic al mundial del Regne Unit. També es va reconèixer les trajectòries dels pilots de motos Jordi i Nani Pérez i del regatista del CN l'Escala Vicenç Batlle així com el desè aniversari del Club Ciclista Esquenapelats. 

Després de l'acte es va poder participar en la campanya del foment de l'esport femení Si no veus l'esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle. Molts dels esportistes van fotografiar-se tapant-se mitja part de la cara. Demà dimarts a l'Esports10 de Canal10 Empordà a partir de 2/4 de 10 del vespre, ampli resum de la Festa de l'Esport.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar