Publicitat
Publicitat

Margot Robbie per partida doble

L'actriu Margot Robbie fa doblet aquest cap de setmana a la gran pantalla. Per un costat estrena 'Aves de presa' film del seu personatge de DC Còmics, Harly Quinn. També comparteix protagonisme a 'El escándalo', film basat en fets reals que opta a Oscar a millor pel·lícula..

Setmana de cara i creu cinematogràficament parlant, a les portes de la festa del cinema amb l'entrega dels Oscars aquest cap de setmana el món del setè art es despertava de dol el dijous després de conèixer la notícia de la mort de la llegenda de Hollywood Kirk Douglas a l'edat de 103 anys.

Una de les destacades i amb opció a Oscars serà 'Bombshell, El escándalo', un film basat en fets reals i que acosta a l'espectador als escàndols sexuals de la cadena Fox News. La pel·lícula proposa una mirada a través de les víctimes interpretades per tres grans reclams com són Charlize Theron, Margot Robbie i Nicole Kidman. Les dues primeres nominades a millor actriu protagonista i millor actriu de repartiment.

El film se centrarà en la Kayla, una jove periodista que acaba de començar a la cadena de televisió Fox News. Aviat s’adonarà que encaixa perfectament amb el perfil de la cadena i per això parla amb el president de Fox, el senyor Ailes. Aquest li comenta que podria posar-la davant de les càmeres, però abans ha d’assegurar-se que li és lleial. Això porta a Kayla a plantejar-se què fer. Megyn Kelly és una presentadora de Fox News d’èxit que sap molt bé com funciona el joc: perquè una cadena transmeti tot el dia ha de tenir algun tipus d’atracció. Això es tradueix en dones amb vestits ajustats i curts. Finalment ens presenta a  Gretchen Carlson una altra presentadora de Fox News que ha de suportar els comentaris masclistes del seu company de feina i està decidida a denunciar, però per a això necessitarà més dones que li donin suport. 

I els fans de Margot Robbie tenen una segona cita aquesta setmana amb l'actriu, ja que arriba 'Aves de presa (y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn)' la primera gran pel·lícula de superherois del 2020. Es tracta de la vuitena producció de l'univers de DC i és un spin-off de Suicide Squad de l'any 2016. Un film que no va tenir molt bones crítiques però tothom va elevar l'actuació de Margot Robbie com a caòtica i esbojarrada companya del Joker. Motiu pel qual Warner va decidir apostar per fer un film de la meravellosa a antiheroïna de DC còmics Harley Quinn.

Tal com el seu extravagant subtítol indica, la trama se centra en Harley Quinn la qual recentment s’ha separat del Joker i gaudeix d’una vida allunyada de la tòxica relació que duia amb ell. En aquesta ocasió Harley  a format una nova banda amb Black Canari, la Caçadora i Renee Montoya, tot per salvar a una nena del malvat rei del crim Roman Sionis, alies Black Mask.

El cinema francès arribarà de la mà de Danny Boon amb 'Una misión de locos', una comèdia amb espies i agents secrets al més pur estil James Bond. Romain és un metge que treballa en un hospital psiquiàtric, un dels seus pacients en Leó assegura ser un agent secret anomenat 'El León'. A causa d'un greu problema, el metge haurà de comptar amb l'ajuda del pacient per salvar a la seva companya. Haurà pres la decisió correcta Romain? Leó serà un agent secret de veritat o senzillament està completament boig?

Finalment destacar el més nou del director Terrence Malick 'Vida Oculta' un film basat en fets reals però gens convencional, una pel·lícula per paladars exigents. Franz, un pagès austríac catòlic feliçment casat i amb tres nenes, haurà de fer front al seu destí amb l'esclat de la segons guerra mundial, doncs la seva consciència no li permet jurar lleialtat a Hitler. La seva actitud no serà compartida per molts veïns i familiars naixent una reacció hostil cap a ell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar