El porter Joan Ureña retorna a l'Escala

Set mesos després d'abandonar el FC l'Escala, el porter Joan Ureña torna a casa. Durant la primera volta, l'entrenador Sepu no ha tingut cap porter titular. En funció dels resultats era titular Moha Chaoui o Alex Company. Un d'aquests dos porters serà baixa. Lúltim partit d'Ureña amb l'Escala va ser a Empuriabrava.

El FC l'Escala s'ha tornat a interessar pels serveis del porter Joan Ureña veient que la porteria anxovera és una de les més golejades del grup 1 de la Primera Catalana. L'actual entrenador de porters de l'Escala ha acceptat i es desvincularà de la Marca de l'Ham, equip amb el que jugava fins ara.

Cal recordar que Ureña, que ha estat guardonat molts anys com a un dels porters menys golegats, abadonava el club el juny passat. Ara, un dels dos porters del primer equip Moha Chaoui o Alex Company, podria ser baixa.

Joan Ureña podria debutar ja diumenge contra el Rubí tot i fer pocs amb els companys, alguns d'ells ja coneguts com són els casos de Rami, Argi, Uri Sala i Jam Baldeh.

L'objectiu de l'equip és fer bo l'empat a 1 contra el Lloret. Els barcelonins han sumat 4 punts dels 6 possibles en la segona part de la temporada, victòria contra el Sabadell i empat contra el Mollet mentre que l'Escala ha empatat contra el Júpiter i el Lloret.

En el partit de la primera volta, el Rubí va guanyar a l'Escala per 3 a 1. En el minut 21, Òscar Uroz trencava l'empat a 0 inicial. Després en el 40, Marc Gracia posava el 2 a 0 abans del descans. En el 62, marcava Raul Perez que superava el porter Moha Chaoui. I el gol de l'honor de l'Escala va ser un autèntic golàs, un dels millors gols de la jornada. Lluís Baldeh va fer un gran xut amb la cama esquerra. Aquest partit a Rubí el recordarà especialment Ignasi Massó, que en el minut 81, es lesionava.