Publicitat
Publicitat

Els dos grans projectes de l'equip d'hoquei subaquàtic

Les Anxovetes té dos grans reptes per aquest 2020. El primer és el de competir a la Copa d'Espanya que es fa a l'abril i també prendre part en un torneig que es fa al País Basc. El nivell va creixent i el club cada vegada té més ganes de participar en competicions molt més exigents. 

L'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala, les Anxovetes, ha començat l'any amb dos grans desitjos. El primer és el d'anar a competir a la Copa d'Espanya i el segon és inscriure's en un torneig que se celebra a Vitòria, al País Basc. De fet, el curs passat alguns jugadors van participar en una trobada a Polònia. Com que a poc a poc els jugadors van agafant cert nivell, els objectius cada vegada van creixent.

El club té ganes d'incrementar el nivell, ja que té dos mundialistes dins l'equip, però és conscient que les Anxovetes no té un equip d'elit. L'única il·lusió que té el monitor és que el jugador gaudeixi de l'esport i que doni la millor versió a cada entrenament i competició.

Cal recordar que el club escalenc sempre treballa per donar a conèixer el seu esport que el practica cada divendres a la tarda a la Piscina. Una prova va ser el torneig que va organitzar el passat mes de juny a l'Escala amb jugadors de Sant Adrià de Besòs i Figueres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar