Publicitat
Publicitat

Trobada del Moviment de Renovació Pedagògica a l'Esculapi

El Moviment de Renovació Pedagògica promou un cicle de trobades en centres de l'Alt Empordà. La primera d'elles es va fer dissabte a l'escola l'Esculapi de l'Escala. Els assistents van poder compartir experiències i descobrir el model organitzatiu del centre escalenc.

Mig centenar de mestres de primària van assistir dissabte a l'escola l'Esculapi de l'Escala en la primera de les quatre trobades organitzades aquesta temporada pel Moviment de Renovació Pedagògica a l'Alt Empordà. Al llarg del matí van poder visitar les instal·lacions de l'escola, descobrir el model organitzatiu de l'escola i compartir experiències.

Aquestes trobades estan pensades per a un perfil molt ampli de mestres, des dels de llar d'infants a secundària, passant per infantil i primària.

A la de dissabte, els assistents es van dividir en dos grups, alternant-se en l'estona de visita de les instal·lacions i en la xerrada.

Una jornada viscuda amb gran satisfacció, en la qual tothom va poder-ne treure una experiència positiva.

La distribució de les aules per ambients i el model organitzatiu de l'Esculapi van ser els aspectes que van atreure més la curiositat dels mestres visitants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar