El sènior femení de bàsquet perd contra el Caldes de Malavella

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala acaba pagant el mal tercer quart amb una dura derrota contra el Caldes de Malavella. Era un duel entre dos rivals directes de la part alta que va acabar decantant-se pel costat visitant. Carla Herrera va abandonar la pista per un cop i Anna Casabella va ser eliminada.

Dura derrota del sènior femení del Club Bàsquet l'Escala contra el Caldes de Malavella. El duel entre dos rivals directes de la part alta de la Tercera Catalana acaba amb victòria visitant (47-56). Sí que el partit va ser més igualat respecte al de la primera volta, però el Caldes tornava a fer-se amb el triomf.

Els resultats dels quarts: 13 a 14, 29 a 32, 35 a 44 i 47 a 56. El pitjor període de l'Escala va ser el tercer quan les de Susi Martí van fer 6 punts, igual que en el partit dela primera volta. El millor, el segon amb els 16 punts materialitzats gràcies als 6 punts de Laia Cuspinera, els 4 de Laura Casals i els 3 de Mercè Bolasell.

Carla Herrera va abandonar el partit per un cop al segon quart i Peke va ser eliminada a l'equador del tercer període quan feia una falta antiesportiva. I en el segon quart, l'àrbitre la va amonestar amb una tècnica.

Les tres màximes anotadores de l'Escala van ser Mercè Bolasell amb 13 punts, Laura Casals amb 12 i Laia Cuspinera amb 11. Peke va fer 6 punts i Eva Guinart 5. Carla Herrera, Anna Ferrer i Núria Mitjanas no van puntuar. La màxima anotadora del partit va ser Abril Carbó amb 14 punts. La dorsal 5 va fer 4 triples i una cistella de dos punts.

L'Escala amb la derrota és quart amb 28 punts i el Caldes és tercer amb 29.