Publicitat
Publicitat

Torna la infermera de Salut i Escola de l’ABS l’Escala a l’institut del municipi

L'Institut i el CAP de l'Escala han posat en marxa una nova edició del programa Salut i Escola. Cada quinze dies una infermera pediàtrica visita el centre escolar per atendre les necessitats de l'alumnat relacionades amb la salut.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala i l'Institut El Pedró han reprès el programa de l'Infermera de Salut i Escola.L'objectiu és fer accions per promocionar la salut entre els adolescents i detectar problemàtiques relacionades en aquest àmbit.Una infermera visita el centre cada quinze dies a l'hora del pati, per tal d'atendre l'alumnat que ho ha comunicat prèviament a la consergeria del centre.Des de l'Institut s'explica que és essencial que els alumnes tinguin una bona salut en tots els sentits si es vol un bon nivell d'aprenentatge, és a dir, que res els distregui.

La infermera es troba amb una sèrie de consultes habituals.

Hi ha també una sèrie de problemes, que per l'edat els joves no s'atreveixen a parlar o simplement, que ni ells mateixos detecten.

La iniciativa va dreçada als alumnes d'ESO tot i que en cas que fos necessari està a disposició dels de Batxillerat.En el cas que sigui necessari, també està a la disposició dels alumnes de Batxillerat. A més d’aquest canal de comunicació, la infermera ofereix xerrades En les darreres edicions els temes més consultats van ser  salut alimentària, maltractaments i violència i benestar emocional.

Encara relacionat amb l'ABS de l'Escala, aquest divendres ha començat una nova temporada de les caminades saludables, amb concentració els divendres a les 11 del matí a l'entrada del CAP.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar