Publicitat
Publicitat

Els Tres de Ronda a la primera Llongada de tmeporada

Demà engega la tercera temporada de La Llongada, els sopars amb cantada de taverna que organitza l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu. De febrer a juny, un sopar-cantada al mes. A la primera sessió, s'hi ha convidat el grup Tres de Ronda.

Anunci 0s

Tres de Ronda és una de les formacions liderades per Ramon Manent, aquí acompanyat per David de la Higuera i Pol Aumedes, centrada aquesta formació en el cant de taverna. És el grup que estrena la tercera temporada de "La llongada - sardanes cantades i més", uns sopars amb cantada que sembla que van arrelant en la programació cultural i festiva dels mesos d'hivern.

La Llongada reivindica la sardana en la seva vessant cantada i com a peça fonamental del gènere de cant de taverna.

La temporada de la Llongada constarà de cinc sopars cantada, de febrer a juny, sempre cap a principi de mes, si no xoca amb altres activitats de l'agenda municipal. Per assistir a La Llongada, cal fer reserva prèvia. S'ha de fer trucant al mateix restaurant, al 972.770245, en horari de tarda, de quatre a vuit. A dia d'avui quedaven ja les últimes taules disponibles. El preu del sopar més cantada és de 25 euros per persona.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar