Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té derbi a Lloret i el sènior femení se la juga contra el Caldes

El FC l'Escala aquesta jornada visita el camp del Lloret en la que serà ja la segona jornada de la segona volta del grup 1 de la Primera Catalana. També aquest cap de setmana, el sènior femení disputarà el plat fort de la jornada. Les de Susi Martí i Pau Esponellà reben el Caldes, segon classificat.

El FC l'Escala dissabte a les 4 té derbi gironí a Lloret, un equip que com els escalencs tenen 20 punts. Els dos conjunts tenen la plaça de promoció de descens a només un punt. L'Escala i Lloret venen d'empatar, els escalencs a 1 contra el Júpiter i els lloretencs a 2 a Mollet. Cal recordar que en el partit de la primera volta, els de Sepu van guanyar 4 a 1.

En bàsquet, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala afronta un dels partits més importants de la temporada. Aquest dissabte a 2/4 de 5 rep el Caldes, un equip que té els mateixos punts que l'Escala i que en la primera volta va superar les blavetes 79 a 56. És cert que en aquell enfrontament van faltar moltes de les jugadores titulars. Ara en el duel de la segona volta s'espera poder competir durant els 40 minuts de partit. Quart contra segon classificat. 

{{ tall Eva Guinart, jugadora del CB l'Escala }}

I a les 20h, el sènior masculí de Goran Minic rep el Sant Feliu, un equip que ocupa la segona posició del grup A de la Tercera Territorial i que té dos punts més que l'Escala. 

I en tennis taula, com us hem explicat durant aquesta setmana, el CER l'Escala està competint en el Campionat d'Espanya Absolut a Granada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar