Publicitat
Publicitat

Canvia de lloc l'oficina de Correos de l'Escala

La oficina de Correos de l'Escala ha canviat d'ubicació. Es manté a l'Avinguda Girona, però ara al xamfrà amb el carrer Boticelli. El nou espai és molt més ampli, tant la recepció pels clients com a la zona de magatzem i treball.

Aquesta setmana s'ha fet efectiu el canvi d'emplaçament de l'oficina de Correos de l'Escala.Fins ara estava situada al número 39 de  l'Avinguda Girona.Des d'ara ofereix els seus serveis a la mateixa Avinguda Girona, però uns metres més a prop de l'entrada del municipi, just al xamfrà amb el carrer Boticelli.L'espai que ocupa era propietat de Correos des de fa uns anys i finalment s'ha pogut fer els trasllat.Tant la recepció com la zona interna són més espaioses que a l'oficina antiga.Amb la nova oficina també es millora l'accessibilitat, tant a l'interior, on hi ha una zona per atenció a persones amb dificultats de mobilitat, com a l'exterior, amb més aparcament. Tot, mantenint un punt des d'on s'accedeix amb facilitat a tot el municipi.

La nova oficina manté els horaris però afegint serveis, adaptant-se al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci, passant del model tradicional a una botiga comercial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar