Publicitat
Publicitat

Un operador turístic japonès promocionarà l'Escala

Dos representants del segon operador turístic del Japó visiten l'Escala i la Badia de Roses per recollir informació i crear un vídeo per vendre casa nostra com a destinació al seu país. Els ha sorprès la bellesa del paisatge, la història i les tradicions.

HIS, el segon operador turístic més important del Japó, ha desplaçat a Catalunya un equip per tal de recollir informació i material per poder oferir als japonesos casa nostra com a destí.El contacte es feia el mes d'octubre a la trobada de les Badies més Belles del Món.A l'Escala han visitat el Museu d'Empúries, han fet un recorregut en barca per la costa escalenca, han visitat una fàbrica d'anxoves i també s'han passejat pels llocs més emblemàtics del municipi, com per exemple, el nucli antic.A cada punt els representants d'HIS han enregistrat imatges tot preparant el vídeo promocional que presentaran als seus clients.

La delegació japonesa ha quedat gratament sorpresa amb el que s'ha trobat.

La visita ha inclòs també un dinar de treball amb les regidores de turisme de l'Escala i Sant Pere Pescadors i amb l'alcaldessa de Roses.La organització ha estat conjunta entre l'Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava i els municipis inclosos a la Badia de Roses.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar