Publicitat
Publicitat

15 dies d'activitats a la Biblioteca Víctor Català

La Biblioteca programa quinze dies d'activitats al llarg del mes de febrer, entre grups de lectura, tallers, activitats infantils i altres. Entre les novetats destacades, comentari de la novel·la "El camí de les aigües" amb la seva autora, Carme Martí.

La biblioteca Víctor Català de l'Escala no para de programar activitats per a tots els públics, fins el punt que el mes de febrer vinent hi haurà fins a quinze dies amb activitat prevista. Les més habituals són les trobades dels grups de lectura, cinc grups en total. Amb la cita especial que en un dels grups, es podrà comentar la novel·la programada amb l'autora.

Una de les activitats que va tenir més acceptació a finals de l'any passat va ser el taller de fer mitja. Com que els inscrits van superar amb escreix les places disponibles, al febrer es començarà una segona edició amb aquells que van quedar en llista d'espera.

Per als més petits, el febrer serà un mes especialment musical

Una de les activitats més arrelades en la programació regular de la biblioteca és el "Parlem de...", el que abans es coneixia com a "Cafè filosòfic". Aquest mes, va de contes de saviesa.

I no només activitats dins la biblioteca.També sortides. La sortida mensual per anar al teatre, a veure les obres que prèviament s'han llegit en el marc del grup de lectura de teatre.

L'obra compta amb un repartiment de luxe, encapçalat per l'actor Josep Maria Pou, amb altres actors consagrats com Manel Barceló, Vicky Peña, Roger Coma, Anna Sahun o Pere Ponce, entre d'altres. Divendres, últim dia per apuntar-vos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar