Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona de l'Escala recull 7.200 euros per la distròfia muscular infantil

La Cursa de la Dona de l'Escala ha volgut posar el seu gra de sorra i ho farà aportant 7.200 euros a l'Associació Somriures Valents de Girona que lluita perquè es trobi cura a la distròfia muscular infantil de Duchenne i Becker. Aquesta entitat col·labora directament amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La quarta edició de la Cursa de la Dona de l'Escala ha recollit 7.200 euros, una xifra canviarà en els pròxims dies perquè encara falta sumar la recaptació de tot el cap de setmana. Els diners s'entregaran a l'Associació de Somriures Valents de Girona que col·labora directament amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquesta entitat, sense ànim de lucre, té quatre anys de vida i en aquest temps ha destinat 130.000 euros a la investigació. 

A la província de Girona hi ha cinc casos diagnosticats. En la cursa vam conèixer l'Álvaro i en Genís, de Camallera i Girona respectivament. Se'ls veia feliços i contents. Són un clar exemple de superació. Ells i els seus familiars.

{{ tall Genís, afectat }}

Enguany la xifra de participants ha estat de 1.320. El poble de l'Escala ha tornat a mostrar la cara més solidària.

Per primer cop, la Maximeta, la patrona escalenca, va fer el recorregut dels cinc quilòmetres que tenia com a punt de sortida i arriba a la Platja de les Barques. Al final de la caminada no hi va faltar el zumba, el country, la xocolata desfeta, els núvols de sucre, les infusions de la dona, els globus i el bon ambient. Demà dimarts a l'Esports10 de Canal10 Empordà farem un ampli resum sobre la Cursa de la Dona de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar