Publicitat
Publicitat

comença el 48è curset de ballar sardanes

L'Agrupació SArdanista Avi Xaxu engega un nou curset per aprendre a ballar, comptar i repartir sardanes. De moment, comença el d'adults; en breu ho farà també l'infantil. Les sessions es fan a la sala petita del CER.

Una desena d'inscrits comencen aquesta tarda l'històric curset per aprendre ballar, a comptar i a repartir la sardana. És una iniciativa de l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu que es durà a terme des d'avui cada divendres  de dos quarts de sis a dos quarts de set de la tarda a la sala petita del Centre Cultural Xavier Vilanova.

De moment, avui comença la versió d'adults, per a majors de 15 anys amb un perfil molt marcat per nouvinguts que aprenen a ballar sardanes però que també aprofiten per a practicar la llengua catalana.

Per a més endavant queda pendent d'engegar les sessions per a infant que, tot fa preveure que es farà a través del programa "la sardana a l'escola" com l'any passat.

Ha començat, doncs, la temporada de formació per aprednre a ballar sardanes. La setmana vinent, l'Agrupació Avi Xaxu posa en marxa un altre programa com és el cicle La Llongada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar